GeenStijl duikt in loverboyzaak

Actueel 116 keer gelezen

Pijnacker - Het populaire weblog GeenStijl zet vraagtekens bij het onderzoek in de Pijnackerse Loverboyzaak. Justitie doet momenteel onderzoek naar een aantal mannen die worden verdacht van het verkrachten en tegelijkertijd filmen van destijds minderjarige meisjes. Twee van de verdachten wordt zelfs het aanzetten tot prostitutie ten lasten gelegd.

"Hoe is het toch in vredesnaam mogelijk? Justitie - uiteraard onder leiding de zeer bekwame Ernst Hirsch Ballin - gaat wederom gebruik maken van de diensten van de uiterst dubieuze getuige-deskundige Ruud Bullens. Het OM heeft de psycholoog/pedagoog om hulp gevraagd in de grootscheepse loverboy-zaak in Pijnacker. Bullens heeft de afgelopen jaren een zeer twijfelachtige reputatie opgebouwd. Zo deed hij in de Schiedammer parkmoord zo'n beetje alles verkeerd wat maar verkeerd kon gaan", schrijft redacteur Brusselmans.

"Toenmalig Minister Donner beloofde de Tweede Kamer zelfs plechtig dat Bullens alleen nog met grote terughoudendheid als deskundige bij verhoren zou worden ingeschakeld. Maar blijkbaar zijn alle geschikte vervangers op vakantie, dood of op een andere manier niet inzetbaar. Want Bullens is back! De loverboys uit Pijnacker hoeven zich op deze manier weinig zorgen te maken", zo meldt de site.

> Link artikel GeenStijl.nl

> Update: Ook Vrij Nederland duikt in de zaak

Vier nieuwe aangiften tegen ‘Noordgroep’

Meisjes gedwongen tot seks in Noord

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant