Voetbaloverzicht

Sport 36 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP kwam tegen Roodenburg, tot een verdienstelijk gelijkspel (0-0). In de eerste helft domineerde Roodenburg, maar in het twee deel kwam DSVP steeds beter op dreef en leek zelfs de winst te gaan pakken. Johnny Verhoef en Bart Snijder hadden echter geen geluk in de afwerking.

Ook SV Nootdorp kwam tot een gelijkspel. Bij DSO werd het 2-2. Met wat Nootdorps geluk bij scheidsrechterlijke beslissingen ging de rust met de befaamde brilstand in. De tweede helft begon sensationeel met ballen op de lat en de paal. Sander Jansen en doelman Maikel van der Kooij (stafschop) brachten Nootdorp aan de leiding, maar DSO kwam tweemaal terug.

Oliveo speelde won op eigen veld met 6-2 van Delfia. Via doelpunten van Tim van Rheenen en Mike van Duinen werd er bij een 2-0 stand gerust. Uiteindelijk kwam Oliveo, via Van Rheenen Van Duinen op een 5-0 voorsprong, voordat Delfia iets terug kon doen. Björn Raven scoorde daarna nog uit een strafschop, waarna Delfia de eindstand op 6-2 bepaalde.

RKDEO kreeg in blessuretijd een aanvechtbare strafschop tegen, waaruit GDA de gelijkmaker scoorde (2-2). DEO was trouwens ook via een strafschop (Rob van Hagen) op 1-0 gekomen. Bovendien stuurde de arbiter de doelman van GDA van het veld. Via Michael Lorsheid kwam DEO op een 2-1 voorsprong, maar zag de zege kort voor het eind de zege nog uit de handen glippen.