G-team Oliveo Handbal als Vips onthaald

Sport 166 keer gelezen

Kwintsheul - Het G-team van Oliveo Handbal beleefde zaterdag 7 maart een topdag. Enige tijd geleden heeft trainer Jan van Santen onbedoeld zelf het contact gelegd met Van der Voort-Quintus en daardoor is in Kwintsheul het idee geboren het G-team van Oliveo een voorwedstrijd te laten spelen tegen een Prominententeam.

De organisatie van Van der Voort-Quintus had niets aan het toeval overgelaten. Voorafgaand aan de grote dag zijn zij meerdere keren op bezoek geweest bij Oliveo. Ze woonden de wedstrijd van het G-team tegen Dames 1 bij om de spelers te leren kennen. Er zijn gesprekken gevoerd met de trainers en ten slotte was de begeleiding uitgenodigd in Kwintsheul om de puntjes op de i te zetten.

Vorige week verscheen er een groot stuk in de krant 'Het hele Westland' compleet met foto om de happening publiciteit te geven. Verder was het Prominententeam zorgvuldig samengesteld. Niet alleen bestuursleden, speelsters van Dames 1, maar ook de burgemeester en een wethouder en twee zusjes van leden waren uitgenodigd deel te nemen in het team. Na het zien van de wedstrijd van het G-team tegen Dames 1 wist het Prominententeam dat ze een zware dobber zouden krijgen!

Het G-team werd met begeleiding en bestuursleden opgehaald door de Prominenten met een touringcar. Gerrit van Schie, sponsor van Oliveo Handbal, reed met de fanclub achter de bus aan met zijn eigen G-bus. Het feest begon meteen al in de versierde bus; de vlag van Van der Voort werd vervangen door die van Oliveo!

Meer over de wedstrijd van het G-team tegen de Prominenten van Quintus in de Telstar van woensdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant