Maak kennis met tennis

Sport 36 keer gelezen

Nootdorp - Op zondag 15 maart van 13.30 tot 16.00 uur houdt de Nootdorpse Tennisclub haar jaarlijkse open middag voor de jeugd.

De banen, het muurtje en de mini tennisbanen zijn speciaal gereserveerd om via diverse bal-, tennis- en behendigheidsspelletjes kennis te maken met tennis en kennis te maken met de tennis club. Bij slecht weer is de ballonhal tot de beschikking, zo laat de organisatie weten. Deze spelletjes worden begeleid door jeugd tennisspelers. Zo kun je hen meteen nog wat vragen stellen. Ook is het clubhuis open en staat er limonade met wat lekkers klaar voor iedereen die mee doet.

De ouders kunnen informatie krijgen van Astrid, Els en Saskia. Zij zijn lid van de jeugdcommissie en weten alles over het lidmaatschap, wedstrijden en verdere jeugd activiteiten. Ook is er iemand van Tennisschool Lembeck aanwezig . Vragen over rackets, schoenen en dergelijke kun je stellen aan Sport 2000 uit Nootdorp, die ook aanwezig is om iedereen advies hierover te kunnen geven.

Deze middag is niet alleen bedoeld voor beginnende tennissertjes, maar ook voor degenen die net verhuisd zijn en willen overstappen naar de Nootdorpse Tennisclub. Het is handig als je een (geleend) racket meeneemt, maar lukt dit niet, dan wordt er gezorgd voor een leenracket.

Ook is er nog een leuke actie voor de jeugd tot en met twaalf jaar: als je voor het eerst lid wordt van de Nootdorpse Tennisclub, hoef je in het eerste jaar geen lidmaatschap te betalen. (Alleen €20 inschrijfgeld en €15 bijdrage KNLTB en indien je zomerlessen volgt)

Als je zeker wilt zijn van een plekje tijdens de spelletjes, geef je dan voor 9 maart op via de website van de Nootdorpse Tennisclub: www.nootdorpsetennisclub.nl. Daar vind je het inschrijfformulier voor deze leuke middag!

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je terecht bij Astrid via 06 - 441 10 273, Els 06 - 403 51 442 en Saskia 06 - 506 28 268. Locatie: De Nootdorpse Tennisclub, Laan van Floris de Vijfde 1 in Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant