Twee uitersten voor de ligging van de A13/A16.
Twee uitersten voor de ligging van de A13/A16.

Informatieavonden nieuwe snelweg

Actueel 56 keer gelezen

Regio - Om de verkeerssituatie in Rotterdam en omgeving te verbeteren zijn er plannen om een nieuwe snelweg aan te leggen.

Deze snelweg zou moeten komen tussen de A16 bij het Terbregseplein en de A13 bij Rotterdam-Airport, de A13/A16. Daarnaast maakt de A13/A16 deel uit van het alternatief voor de A4 Delft-Schiedam.

Rijkswaterstaat nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst over deze plannen. Er zijn voorlopige resultaten beschikbaar van onderzoeken naar de milieueffecten van de nieuwe weg. Ook vindt u er informatie over de stand van zaken in de besluitvormingsprocedure. Er zijn twee informatiebijeenkomsten:

Maandag 9 maart

Lommerrijk, Straatweg 99 te Rotterdam

Woensdag 18 maart

Rehoboth, Wilhelminastraat 2 te Berkel en Rodenrijs

De informatieavonden zijn inloopavonden. Dit houdt in dat u op elk moment tussen 18.30 uur en 21.30 uur welkom bent. Medewerkers van Rijkswaterstaat staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u ook terecht op

www.rijkswaterstaat.nl/a13a16rotterdam.

Rijkswaterstaat organiseert daarnaast nog vier informatieavonden over de nieuwe snelwegverbinding A4 Delft-Schiedam in Vlaardingen, Schiedam, Delft en Den Hoorn. Meer informatie over de data en locaties van de informatieavonden over de A4 Delft-Schiedam, kunt u vinden op www.rijkswaterstaat.nl/a4delftschiedam

Tijdens de avond in Berkel en Rodenrijs is ook de Provincie Zuid-Holland aanwezig om u te informeren over de laatste stand van zaken over de N209/Doenkade.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant