Delfts etablissement in Mijn Tent is Top

Regio 35 keer gelezen

Delft - Het gonst al geruime tijd van de geruchten en de werkzaamheden aan het nieuwe horecapand aan het Vesteplein zijn zeker niet onopgemerkt gebleven: zaterdag 7 maart wordt op spectaculaire wijze het nieuwe etablissement Moodz geopend. Een spiksplinternieuwe en smakelijke entree aan het ‘cultuurplein’ van Delft.

De enthousiaste Haagse compagnons George Zevenbergen en Geoffrey Pijpaert doen mee aan de nieuwe TV-serie van ‘Mijn Tent is Top’ van chef-kok Herman den Blijker bij RTL4. Het koppel dat, volgens het publiek, de bestlopende onderneming neerzet wint hun eigen tent.

De juiste gemoedstemming

Met het nieuwe eetcafé Moodz wordt het nog beter vertoeven aan het Vesteplein. Dat deze locatie bruist van de uiteenlopende activiteiten, bewijst wel het volle programma dat de verschillende organisaties aan het Vesteplein op zaterdag 7 maart op het ‘menu’ hebben staan. Zo is er bij DOK (concept library center) vanaf 15.00 uur het gratis klassiek pianoconcert van de jonge, Italiaanse pianiste Elena Piccione; is Theater de Veste gastheer van de voorpremière van de toneelvoorstelling ‘The Beauty Queen of Leenane’ met o.m. Nelly Frijda en Waldemar Torentstra; en biedt bioscoop Must See een spetterende Ladies Night waarna de dames met diverse gadgets naar Moodz kunnen.

De eerste uitzending van ‘Mijn Tent is Top’ is 24 februari 2009 om 21.30 uur, op RTL4. Moodz eten en drinken gaat open op 7 maart 2009. Meer informatie is te vinden op www.mijntentistop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant