Werk aan lift Ackershof

Actueel 46 keer gelezen

Pijnacker – Momenteel worden er werkzaamheden verricht voor de aanbouw van een viertal winkelruimten rondom het Witte Huis op het Raadhuisplein. Op maandag 16 februari is er eveneens gestart met de werkzaamheden aan de lift.

De komende tijd zal de glazen ombouw worden verwijderd en zal er aansluitend een wand rondom de lift worden gemetseld. Later zal er een nieuwe staalconstructie worden geplaatst waardoor de lift visueel onderdeel gaat uitmaken van de nieuwe aanbouw. De staalconstructies rondom het Witte Huis zijn van het Pijnackerse constructiebedrijf Blijleven dat gevestigd is op het bedrijventerrein de Boezem.

Afhankelijk van de weersomstandigheden zouden de werkzaamheden aan de lift begin april afgerond kunnen worden.

Tijdens de werkzaamheden zal er helaas sprake moeten zijn van wat overlast. Gedurende de werkzaamheden zal het trappenhuis in gebruik blijven, maar zal de lift op een aantal momenten niet gebruikt kunnen worden. In dat geval kan er gebruik gemaakt worden van de rollerbaan bij Albert Heijn in de passage van Ackershof.

Later zal de bestrating aan de zijde van Hans Textiel en Blokker worden herbestraat en komt er een afwatering in het midden van het straatwerk. De winkels zullen tijdens dit werk in ieder geval bereikbaar blijven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant