Rioolreiniging in Pijnacker

Gemeente 38 keer gelezen

De gemeente reinigt vanaf maandag 9 februari het riool in Pijnacker. Het gaat om de Europalaan, Dr. W. van der Horstlaan en de wijken Veilingterrein en Prinsenhof. Dit zal naar verwachting enkele weken duren. Bewoners ontvangen nog een huis-aan-huisbrief wanneer de werkzaamheden in hun straat exact worden uitgevoerd.

Het reinigen van de riolering leidt mogelijk tot water- en stankoverlast. Dit kan gebeuren bij woningen en/of bedrijven met een slechte ontluchting van de riolering en bijvoorbeeld bij de aanwezigheid van een vuilprop. Het reinigingsbedrijf maakt de riolering met hoge druk schoon. Hierdoor kan een eventueel aanwezige vuilprop richting het huis worden gestuwd.

Afvoeren afdekken

Ter voorkoming van stank en mogelijke wateroverlast, kunt u ‘s morgens de klep van het toilet naar beneden doen en verzwaren met bijvoorbeeld een emmer water. Verder adviseren wij u om alle afvoeren van gootstenen, wastafels, bad en douche af te dekken. Op deze manier wordt mogelijke hinder tot een minimum beperkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met J. Veldhoven, telefoon: 14 015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant