Lading vervalste kleding ontdekt

Regio 55 keer gelezen

Delft - Politie Haaglanden en de Stichting Namaak Bestrijding (SNB) hielden donderdag 4 december om 12.50 uur twee mannen (20 en 24 jaar) aan op verdenking van grootschalige fraude met namaakkleding.

Medewerkers van SNB maakten met de twee mannen een afspraak om een T-shirt van een bekend en duur merk te kopen dat het duo op een verkoopsite te koop aanboden. Nabij de Kleveringweg maakten zij een afspraak met de mannen.

Op het parkeerterrein bleek dat het T-shirt namaak was. De mannen verklaarden dat zij nog meer kleding te koop hadden. In een loods aan de Kleveringweg troffen de medewerkers ruim 20 kubieke meter namaakkleding aan.

De kleding was van diverse dure merken zoals Bjorn Borg, Diesel, Gaastra en G-star. De politie nam alle kleding in beslag. De stichting Namaak Bestrijding schat de verkoopwaarde op minimaal 150.000 euro. Beide verdachten krijgen een naheffing. Zij worden vandaag 5 december voorgeleid bij de rechter-commissaris. Het onderzoek naar de herkomst van de kleding wordt voortgezet.

Klik hier voor meer foto's


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant