2000 man op Bouwtechniekdagen Mastermate

Actueel 96 keer gelezen

Zoetermeer/Delfgauw - Ruim 2000 klanten hebben op 26 en 27 november de Mastermate Bouwtechniekdagen in SnowWorld Zoetermeer bezocht.

Twee dagen lang konden klanten van Mastermate productenshows, demonstraties en toolboxmeetings over actuele thema’s bijwonen. Beide dagen werden op een feestelijke manier afgesloten met optredens van Nikki (winnares Idols 4) en Glennis Grace (deelneemster songfestival 2005).

Wim Voskamp, directeur Mastermate Delfgauw: “De Mastermate Bouwtechniekdagen zijn dit jaar weer een doorslaand succes. Vooral de toolboxmeetings die inspelen op actuele thema’s zoals 'Veilig werken op hoogte' of 'Stofvrij werken in de bouw' waren erg in trek."

De demonstraties van 'Hoe maak ik snel een keukenkastje' en de zaagwedstrijd waren de meer ludieke programma-onderdelen die voor veel vertier zorgden.

Mastermate is een samenwerkingsverband van zelfstandige regionale technische groothandels voor de bouw. Met dertien locaties, waarvan zes in de regio Haaglanden, is Mastermate VBT Groep één van de grootste leden van Mastermate. Voor meer informatie zie Mastermate.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant