Vermist in regio Haaglanden: Ilhan (9)

Regio 33 keer gelezen

Den Haag - Politie Haaglanden onderzoekt de verdwijning van het 9-jarig Haags meisje Ilhan Abdulla Mohammed. Zij wordt sinds woensdag 26 november 16.00 uur vermist.

Het meisje was buiten aan het spelen in de buurt van haar woning aan de Kockstraat en vermoedelijk heeft haar biologische vader haar toen meegenomen. Het meisje woonde bij haar pleegmoeder.

Tot op heden heeft haar vader haar niet teruggebracht en de man en het kind zijn vooralsnog onvindbaar. De politie sluit niet uit dat de man het meisje meeneemt naar Duitsland. Haar vader heeft van oorsprong de Somalische nationaliteit.

Ilhan droeg een bruine katoenen jas, een wit t-shirt met een zwarte trui, een blauwe spijkerbroek en witte schoenen van het merk Nike. Zij heeft een donkere huidskleur, haar ogen en haarkleur zijn donkerbruin en ze is tussen de 1.30 en 1.40 meter lang.

Politie Haaglanden maakt zich zorgen over het meisje. Weet u waar de vader of het meisje verblijft? Belt u dan direct Politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Het belang van het kind staat daarbij voorop.


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant