Weekendafsluiting A12 Zoetermeer-Gouda

Regio 50 keer gelezen

Regio - Van vrijdag 28 november 22.00 uur tot maandag 1 december 05.00 uur is de A12 tussen de afrit Zoetermeer (afrit 7) en het knooppunt Gouwe in de richting van Utrecht afgesloten.

De toeritten Zoetermeer, Bleiswijk, Zevenhuizen en Waddinxveen richting Utrecht gaan om 21.30 uur dicht. Dit is nodig omdat de weg wordt geasfalteerd. Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A12 tussen Zoetermeer en Gouda in beide richtingen. Na dit weekend geldt tussen Bleiswijk en Waddinxveen in beide richtingen een maximumsnelheid van 90 km per uur.

Hinder beperken

Tussen Waddinxveen en Gouda in beide richtingen wordt de maximumsnelheid 100 km per uur. Om de hinder voor de weggebruiker op de A12 tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken zet Rijkswaterstaat Spitsmijden A12 Gouda-Zoetermeer in. Volg de gele borden voor de lokale en regionale omleidingsroutes. Meer informatie vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/spitsmijdena12.

Alternatief vervoer

Rijkswaterstaat biedt alternatief vervoer aan in de vorm van het vanAnaarBeter-treinkaartje op zaterdag 29 november en zondag 30 november. Met het vanAnaarBeter-treinkaartje is het mogelijk om tijdens dit weekend voordelig te reizen met de trein tussen Den Haag en Gouda (en alle tussenliggende stations) in beide richtingen. Dit geldt vanaf de start van de dienstregeling op zaterdag tot en met het einde van de dienstregeling op zondag.

Stempelen

Het vanAnaarBeter-treinkaartje is voor twee euro (retour 2e klas) te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop ‘Acties / Evenementen’. Vergeet niet uw kaartje te stempelen in één van de gele stempelautomaten. Het kaartje is één dag geldig. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij een NS-servicepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant