Peter uit Nootdorp wint 66.000 euro

Actueel 326 keer gelezen

Aalsmeer - Tijdens het programma Postcode Loterij Miljoenenjacht van afgelopen zondag heeft Peter Gruppe uit Nootdorp 66.000 euro gewonnen. Hij was de finalist in een bloedstollende uitzending.

Nadat hij alle tegenkandidaten had weggespeeld, ging hij met Linda de Mol de Gouden Koffer Finale in. "Hier ben ik erg blij mee", aldus Peter Gruppe, "Leuk voor een mooie reis die ik wil maken of om een nieuwe auto te kopen!"

In het spectaculaire spelprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke vraag een etappe in een onverbiddelijke afvalrace. Vijfhonderd mensen in het publiek zijn potentiële winnaars. Na een paar spannende rondes blijft er uiteindelijk één finalist over. Hij of zij gaat het Gouden Koffer Spel spelen met presentatrice Linda de Mol. De hoofdprijs: 5 miljoen euro!

De overige 25 spelers krijgen een koffer met hierin een geldbedrag, variërend van 5 miljoen euro tot 1 eurocent. Geen van de kandidaten kent het bedrag in zijn of haar koffer. De finalist gaat in onderhandeling met de bank, die op basis van de wetten van kansberekening een bod doet op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit af, dan worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag blijft: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant