Tarweakker tegen terugkeer overlastgever

Actueel 80 keer gelezen

Pijnacker - Een groep bewoners van jongerencomplex 'Young and Living' heeft vrijdagavond in het gemeentekantoor van Pijnacker-Nootdorp overleg gehad over de ontstane situatie na een geëscaleerde ruzie in hun appartementencomplex.

Gisteren werd voor de tweede keer een bewoner aangehouden nadat hij zich zeer agressief gedroeg naar andere bewoners.

Vrijdagmiddag bleek de overlastgever weer teruggekeerd in zijn woning aan de Tarweakker. "Hij moet gewoon hulp krijgen. Het is hier gezellig wonen en we gaan goed om met elkaar, maar deze bewoner zet alles op zijn kop", zegt een bewoner die liever anoniem wil blijven. Enkele bewoners schreven eerder al een brief aan de burgemeester over de onhoudbare situatie. "Wij willen ons veilig voelen", was er te lezen.

Burgemeester Buddenberg sprak vanavond langdurig met de afvaardiging. Hij neemt de zaak hoog op en onderneemt maandag verdere actie. "Wij hebben een goed gevoel overgehouden na het gesprek met de burgemeester", aldus een bewoonster van de veelbesproken flat.

Volgens een woordvoerder van Rondom Wonen is het nog niet zo makkelijk om iemand uit huis te plaatsen. “Zo’n proces kan weken, of soms wel maanden gaan duren.” De protesterende bewoners willen deze procedure niet meer afwachten.

Weer onrustig in flat Young and Living

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant