Sidekickbob treedt op in nieuw rookhok

Actueel 135 keer gelezen

Pijnacker - Sinds de invoering van het rookverbod afgelopen juli, hebben veel horecaondernemers (en jongerenverenigingen) last gehad van teruglopende omzet en lagere bezoekersaantallen.

Zo ook de Trucker. Snel was daarom al duidelijk dat in het pand aan de Stationsstraat ook een rookruimte moest komen. Maar een rookruimte komt er niet vanzelf, hier is uiteraard geld voor nodig.

Tijdens een gezellig avondje Trucker kwamen een aantal vrijwilligers op het idee een rookhok op het entresol van de benedenzaal te bouwen, en om een inzamelingsactie te houden onder de bezoekers. Onder leiding van Joost Poels, penningmeester van de Trucker, is er ondertussen al meer dan 1700 euro opgehaald.

Op 21 november zal het rookhok op feestelijke en ludieke wijze worden geopend. Dan zal de bekende Pijnackerse band Sidekickbob namelijk een optreden geven IN het rookhok. Na het optreden is deze uiteraard weer vrij voor bezoekers.

Een groot deel van het benodigde bedrag is inmiddels opgehaald, maar de Trucker is er nog niet helemaal. Een donatie voor het rookhok kan worden overgemaakt naar 'Trefcentrum De Trucker' te Pijnacker op rekeningnummer: 14.28.95.997.

The Gifted Class

Aanstaande zaterdag 22 november zal de eveneens bekende Pijnackerse band The Gifted Class weer het podium van de Trucker betreden. Met behulp van de prachtige outfits van de bandleden en de aanstekelijke nummers belooft deze avond zeker weer een feestje te worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant