Infoavond energiebesparing woningen

Gemeente 51 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Als een van de eerste gemeenten in het Stadsgewest Haaglanden start de gemeente Pijnacker-Nootdorp met Wonen++ informatieavonden.

Avonden over mogelijkheden voor energiebesparing bij woningen van 20 jaar en ouder. De eerste informatieavond is op donderdag 20 november in het gemeentekantoor in Pijnacker. De avond start om 19.30 uur.

De informatieavonden in Pijnacker en Nootdorp zijn bedoeld voor woningbezitters met een woning die gebouwd is voor 1990. Daar valt nog veel energiebesparing te behalen. Goed voor het milieu en de portemonnee. Tijdens de avond geven deskundigen voorlichting en advies over allerlei besparingsmogelijkheden en wordt de campagne Wonen++ toegelicht. Ook is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

20 november Pijnacker, 25 november Nootdorp

De eerste informatievond is op donderdag 20 november in het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Op dinsdag 25 november in CulturA, Dorpsstraat 7 in Nootdorp.De koffie staat klaar om 19.30 uur en om 20.00 uur begint de presentatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.haaglanden.wonenplusplus.nl, maar dat hoeft niet persé.

Wonen++

De campagne Wonen++ heeft als doel woningeigenaren te informeren en te adviseren over de mogelijkheden van energiebesparing en duurzame energie in de eigen woning. Binnen deze campagne kunnen woningeigenaren voordelig energieadviezen laten opstellen.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp voert de campagne in samenwerking met het bedrijf Ecostream dat de campagne heeft ontwikkeld. Ecostream verzorgt ook de adviezen en voert desgewenst de maatregelen uit. De gemeente sluit zich hiermee aan bij de campagne die in het hele Stadsgewest Haaglanden wordt gehouden. Meer informatie over Wonen++ Haaglanden kunt u vinden op de website van Wonen++ www.Haaglanden.wonenplusplus.nl. Geïnteresseerden kunnen daar ook terecht voor energieadviezen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant