Doorgaan op de ingeslagen weg

Gemeente 19 keer gelezen

Pijnacker - De gemeente is er in geslaagd een sluitende meerjarenbegroting op te stellen én geld vrij te maken voor nieuw beleid dat de leefbaarheid in de gemeente versterkt. Dit zonder de lastendruk voor de burger extra te verhogen.

Doorgaan op de ingeslagen weg is het motto van de begroting 2009 - 2012. Een motto dat aangeeft dat de gemeente niet stil wil staan. We gaan verder met belangrijke thema’s zoals mobiliteit, wijkgericht werken en dienstverlening. In de begroting 2009-2012 is financiële ruimte gevonden voor nieuw beleid. Denk aan de jeugd en kwetsbare groepen, de aanleg van cruciale wegen en fietsverbindingen, verbeterde huisvesting en ict voor de dienstverlening. 2009 wordt een jaar waarin vele plannen en voornemens daadwerkelijk in uitvoering zullen worden gebracht.

Begroting in gemeenteraad

Deze maand buigt de gemeenteraad zich over de begroting. In alle commissies wordt de programmabegroting besproken. Donderdag 30 oktober is de uiteindelijke behandeling in de gemeenteraad. Zij stelt de definitieve begroting vast.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant