Passagiere (84) overlijdt na ongeval

Regio 58 keer gelezen

Delft - Een 84-jarige vrouw uit Delft, die als passagier in een auto meereed, overleed zondag 23 november om 14.40 uur na een ongeval op de kruising Diepenbrockstraat met de Buitenhofdreef.

Een 49-jarige automobilist uit Delft botste tegen een 26-jarige plaatsgenoot. Na het ongeval raakte de auto van de 49-jarige met daarin de 84-jarige vrouw in een slip en kwam tegen een boom tot stilstand. De vrouw verloor daarbij het bewustzijn.

Een 27-jarige passerende arts reanimeerde de vrouw, maar dit mocht niet meer baten. Zij overleed ter plaatse. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

> Beelden

Jongeren bemoeilijken hulpverlening

Delft - Twee jongeren (19 en 23 jaar) bemoeilijkten zondag 23 november om 18.00 uur het werk van de politie. Agenten waren op weg naar een ongeval met gewonden op de Buitenhofdreef.

Ter hoogte van de Van der Slootsingel moesten de agenten stoppen, omdat de 19-jarige op de rijbaan bleef staan en zodoende de doorgang voor de politie belemmerde. Toen de agenten uiteindelijk via het trottoir om de man heen konden rijden, gaf hij een klap op de auto waardoor de geluidssignalen van de politieauto defect raakten.

Aangezien inmiddels een tweede surveillanceauto bij het ongeval was gearriveerd, besloten de agenten de man aan te houden. Ook een 23-jarige plaatsgenoot bemoeide zich met het geheel en belemmerde de agenten in hun werk. Beiden kregen een proces-verbaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant