Listige boogballen en slippertjes

Sport 58 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP is tegen Semper Altius tot een 1-1 gelijkspel gekomen. Op aangeven van Michiel Van Atten bracht Wesley Visser DSVP aan de leiding. Er waren nog wat mogelijkheden voor DSVP, maar die bleven ongebruikt.

Na de hervatting kwam Semper Altius, via een kopbal, op gelijke hoogte. In de slotfase stopte de Rijswijkse doelman een hard schot van invaller Benny Bolleboom en had een andere invaller, Leander Hoogerdijk, de pech dat een listig boogballetje nét naast het doel verdween.

SV Nootdorp leed op eigen veld de tweede seizoensnederlaag en wacht dus nog op de eerste punten. Via een mooie treffer van Akif Sen kwam SV Nootdorp kort voor de rust nog wel aan de leiding, maar in het tweede deel ging Zevenhoven op jacht naar eerherstel. Tien minuten voor tijd maakte keeper Colpa een slippertje, dat Zevenhoven uiteindelijk de gelijkmaker opleverde. Het werd nog erger voor Nootdorp. In de extra speeltijd schoot Jens van Zon de Nootdorpers naar een 1-2 nederlaag.

Bij RKDEO-Alphense Boys groeide DEO-doelman Dennis Hendriks, uit tot held van de dag. In de tweede helft, bij de stand 0-0, stopte hij zelfs een goed genomen strafschop. Korte tijd later kwamen de boys uit Alphen toch aan de leiding.

Nadat de stand nog op 0-2 was gekomen, was het invaller Jean Pierre Luciana die tegen scoorde. Bijna nog sleepte DEO een gelijkspel uit het vuur, maar pogingen van Jean Pal Pex (achter het standbeen langs) en Robbie van Hagen brachten niet het gewenste resultaat.

Oliveo kwam tegen Concordia tot een 3-3 gelijkspel. Door een kopdoelpunt van Tim van Rheenen kwam Oliveo tot een 1-0 russtand. In het tweede deel kwamen de zebra’s op een 1-2 achterstand te staan, maar via opnieuw van Rheenen en Van der Bosch wist Oliveo deze achterstand om te bouwen tot een 3-2 voorsprong. In de laatste n minuut kreeg Concordia een omstreden strafschop toegewezen die door Van Ooijen werd benut (3-3). Een speler van Concordia werd nog van het veld gezonden en Van Rheenen ontving een gele kaart.