Veel commotie bij wedstrijd DSVP-RAS

Sport 78 keer gelezen

Pijnacker - Tijdens het afgelopen weekend is alleen DSVP in actie gekomen. Onder barre omstandigheden heeft het op eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen RAS.

In een uitermate rommelige wedstrijd, met twee rode kaarten voor RAS en een voor DSVP (Michiel van Atten) kwamen de Hagenaars, na defensieve fouten van DSVP, op voorsprong. Nog voor de rust maakte DSVP, via Johnny Verhoef, gelijk (1-1). De tweede helft had weinig meer met voetbal te maken. RAS kwam met negen man te staan nadat twee spelers van het veld waren gestuurd.

Ook DSVP, dat in de slotfase driemaal gewisseld had, hield nog maar negen man over omdat Marco de Hoog zich verstapte en van het veld gedragen moest worden. Ondertussen strooide scheidsrechter Van der Graaf met gele kaarten richting RAS, als zwarte Piet met pepernoten naar grijpgrage kinderhanden. De stemming op en rond het veld was toen al tot aan het vriespunt gedaald.

Bij RAS was de scheidsrechter de gebeten hond. DSVP-trainer De Letter daarentegen laakte het provocerende en negatieve gedrag van RAS.