Ernstig ongeval op Rijksweg A13

Regio 25 keer gelezen

Delft - De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten stelt in samenwerking met de politie Haaglanden een onderzoek in naar een ongeval op de toerit van de rijksweg A13 ter hoogte van Delft.

Vrijdagmiddag omstreeks 15.00 uur kwamen een lege trekker en oplegger, een bestelbusje en een terreinwagen met lege paardentrailer met elkaar in botsing. De terreinwagen kwam hierbij op zijn kant terecht.

De 34-jarige bestuurder hiervan zat bekneld in het voertuig en is samen met de twee andere bestuurders, respectievelijk 24 en 36 jaar oud uit Oosterhout en Rotterdam, met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Weekendafsluiting

Vanaf vanavond 22.00 uur tot maandag 05.00 uur is de A13 in de richting Rotterdam afgesloten tussen het knooppunt Ypenburg en de afrit Delft-Zuid. Dit staat uiteraard los van de aanrijding, maar heeft te maken met werkzaamheden.

De opritten Delft-Noord en Delft-Centrum naar de A13 richting Rotterdam zijn op vrijdag 22 augustus vanaf 21.30 uur afgesloten. Het verkeer wordt tijdens de afsluitingen omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd. Ook verkeer op de omleidingsroutes moet rekening houden met extra drukte. Rijkswaterstaat adviseert reizigers zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant