De Trucker opent het seizoen in stijl

Actueel 20 keer gelezen

Pijnacker - Op vrijdag 4 september aanstaande is het zover, dan gaat de Trucker na een zomerstop van twee maanden weer open. Normaal wordt het (school)jaar afgesloten met een gala/feest, maar de Trucker begint ermee! Onder het motto 'Welcome class of 2009 – 2010!' start het nieuwe Truckerseizoen met een groot feest, American style!

Zoek een date, kom in gala en geniet van een gezellige avond vol met typische highschool deuntjes (denk aan muziek van Blink 182, New Found Glory, Wheatus, etc). Drink een glaasje Amerikaanse punch en nomineer de knapste dame en heer voor King en Queen Prom van de avond! Daarnaast betreedt ook de bekende Pijnackerse coverband SouthEnd 68 het podium. Zing en dans lekker mee met de nummers van onder andere No Doubt, Franz Ferdinand, Queens of the Stone Age en Rage Against the Machine.

De entree bedraagt 4 euro, maar 2 euro wanneer je gelijk een Lekker Belangrijkpas aanschaft, die ook vanaf 4 september weer aan de bar/kassa verkrijgbaar is. Voor 15 euro ben je in het bezit van een pasje waarmee je het gehele seizoen korting krijgt bij feesten en bandavonden. Bovendien profiteer je ook van voorrang bij het reserveren van kaarten voor grotere evenementen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant