Hoofdtrainer Edger Kuntz en Oliveo

Sport 116 keer gelezen

Pijnacker - “Oliveo is een prachtige club met een jonge talentvolle selectie, die alleen maar beter kan worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de komende jaren met deze groep tot mooie resultaten gaan komen. Het heeft wel zijn tijd nodig en je moet ook niet in paniek raken van een paar nederlagen. Gelukkig doen ze dat hier bij Oliveo niet. De sfeer is heel goed en er heerst een bepaalde rust, waarin wij als trainers prettig kunnen werken”, aldus hoofdtrainer Edger Kuntz die al vroeg in het seizoen voor een jaar bijtekende evenals zijn collega/assistent Peter Huisman.

Edger Kuntz is blij dat hij van Oliveo de tijd krijgt en is er van overtuigd dat Oliveo de komende jaren gaat ‘scoren’ met het eerste en het tweede elftal. Overigens ‘scoort’ het tweede nu al volop. Dit team draait bovenin mee en is de tweede helft van de competitie doorgegaan met waarmee het de eerste helft is gestopt: het winnen van wedstrijden.

Kuntz over het aspect tijd: “Bij mijn vorige clubs Den Hoorn en Naaldwijk ben ik vier jaar trainer geweest en heb ik in de latere jaren van mijn dienstverband de beste resultaten geboekt. Ik weet dat het bij Oliveo ook zo kan gaan. De selectie is nog heel jong en telt relatief weinig ervaren spelers. Dat zie je in de wedstrijden soms terug.”

Lees het complete interview in de Weekend Telstar

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant