Woninginbraken in Pijnacker-Nootdorp

Actueel 58 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De afgelopen week bleef het gelukkig rustig met betrekking tot gepleegde inbraken. Er werd één woninginbraak ontdekt en onbekende braken twee nog niet opgeleverde nieuwbouwwoningen open.

Veenweg

Deze week ontdekte de bewoner van een woning aan de Veenweg dat er in een periode van afwezigheid, gepoogd was in te breken in zijn woning. De daders zijn waarschijnlijk over de omheining aan de achterzijde van de woning geklommen en hebben geprobeerd om de achterdeur open te breken. Dat is hen niet gelukt en uiteindelijk is men de woning niet binnengedrongen. De inbraak moet zijn gepleegd tussen zaterdag 27 december 2008 en maandag 5 januari 2009.

Gilze-Rijenhof in Nootdorp

Dit is een nieuwe straat in Nootdorp. Het hof ligt tussen de Bartolomeuslaan en de Kortelandseweg. Daar is bij twee nieuwbouwwoningen ingebroken. Via de voorzijde van de woningen zijn de keukenramen opengebroken. Uit de woningen is keukenapparatuur weggenomen.

Bel 112, daar pakt je daders mee

Heeft u informatie over deze inbraken, neem dan contact op met de politie van Bureaau Pijnacker-Nootdorp via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan via telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Bent u op getuige van een inbraak. Ziet u mensen zich verdacht gedragen bij een woning? Bel 112! Immers met 112, daar pak je daders mee!

Meer woninginbraken in Pijnacker-Nootdorp

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant