Politie zoekt vermiste Rekan Mohammad

Regio 48 keer gelezen

Delft - Politie Delft is op zoek naar de sinds 20 januari vermiste Rekan Mohammad (16 jaar). De jongen verliet die dag zijn ouderlijk huis aan de Papsouwselaan om op weg te gaan naar zijn stageadres in Rotterdam.

Rekan volgde stage bij een woonzorgcomplex Den Hoogenban in de wijk Overschie. De jongen is daar nimmer aangekomen en zijn familie maakt zich dan ook ernstig zorgen. Uit het politieonderzoek is gebleken dat er vanaf de rekening van de jongen op maandag 19 januari om 11.30 uur een groot geldbedrag is gepind in Delft op het grenswisselkantoor aan de Van Leeuwenhoeksingel (NS-station). Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Zijn ouders maken zich ernstige zorgen.

Signalement van Rekan

Jongen met licht getinte huid, tenger postuur, lengte 1.72m, zwart haar, schoenmaat 42. Hij draagt een bril. Heeft een tatoeage op rechteronderarm in de vorm van drie losse sterren.

Ten tijde zijn verdwijning was hij gekleed in een bruine jas met bontkraag. Jas heeft een wit (onbekend) merkteken op linkerzijde en op rugzijde. Verder droeg hij donkere Nike schoenen en een gouden schakelketting om zijn nek.

Heeft u Rekan gezien? Weet u waar hij momenteel verblijft? Bel de politie in Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

> Interview met ouders (audio)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant