SV Nootdorp nu bij de onderste drie

Sport 81 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Paal en lat zaten SV Nootdorp, in de wedstrijd tegen Valken ’68, in de eerste helft danig in de weg, waardoor bij de rust 0-0 stand op het bord stond.

In de tweede helft wist Nootdorp doelman Colpa geruime tijd zijn doel schoon te houden, maar uiteindelijk moest hij, na een hoekschop, toezien dat de gelouterde Varkevisser 0-1 scoorde. Kort daarna scoorde Valken 0-2. Het werd nóg erger door een derde treffer waardoor Nootdorp bij de onderste drie terecht gekomen is.

Oliveo miste tegen VOC veel basisspelers, maar leek lange tijd op een 1-1 gelijkspel af te stevenen. Oliveo was, door een doelpunt van Leroy Versteegen, op voorsprong gekomen. Het goed combinerende VOC kwam op slag van rust op 1-1. Eén minuut voor het eind deed Adriaanse van VOC Oliveo alsnog de das om: (1-2). De tweede helft was van matig niveau met een dramatische slotminuut voor Oliveo waardoor de zebra’s met lege handen stonden.