Campagne voor rustig Oud en Nieuw

Regio 34 keer gelezen

Regio - De Haagse burgemeester Van Aartsen, plv korpschef Paauw en hoofdofficier Hofstee zijn op woensdag 17 december te gast in Westweek, het achtergrondprogramma van TV West. Onderwerp van gesprek zijn de maatregelen die moeten leiden tot een probleemloze jaarwisseling.

Tijdens de laatste editie van Westweek dit jaar ontvangt presentatrice Elles de Bruin de heren van de zogeheten Driehoek. De leden van de Driehoek zijn met elkaar verantwoordelijk voor de veiligheid in een bepaald gebied. In de regio Haaglanden zijn dat Burgemeester Van Aartsen van Den Haag, hoofdofficier van Justitie Theo Hofstee en politiekorpschef Henk van Essen. In Westweek zal Van Essen zich laten vertegenwoordigen door zijn plaatsvervanger, Frank Paauw.

In Westweek gaan de burgemeester, plaatsvervangend korpschef en hoofdofficier van justitie in gesprek gaan over de maatregelen rond Oud en Nieuw in onze regio, die ertoe moeten leiden dat de overlast sterk verminderd. Daardoor moet Oud & Nieuw weer een feest worden voor iedereen. Zonder kater.....

Westweek met daarin de genoemde onderwerpen is te zien op woensdag 17 december om 17:33, 19:27 en 21:27 uur en vervolgens elk uur op TV West.

Zero tolerance tijdens jaarwisseling

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant