Politie zoekt getuigen poging ontvoering

Regio 70 keer gelezen

Zoetermeer - De recherche in Zoetermeer zoekt mensen die meer informatie hebben over een poging ontvoering, woensdagavond 6 augustus. Omstreeks 20.15 kwam bij de politie een melding binnen van een overval op een woning aan de Dunantstraat.

Toen agenten op dit adres gingen kijken, troffen zij een 44-jarige Zoetermeerse aan die vertelde dat twee gewapende mannen haar woning waren binnengedrongen en één van haar kinderen wilde meenemen. De mannen pakten het kind, een 5-jarig meisje, op maar de vrouw kon dit verhinderen door het kind uit de handen van één van de mannen trekken.

Hierna zijn de mannen er vandoor gegaan in een zilvergrijze auto (vermoedelijk een BMW) voorzien van een Belgisch kenteken met daarin de lettercombinatie XXV. Het is niet uitgesloten dat deze auto daags voor het incident in de omgeving van de Dunantstraat is gezien.

De recherche van Bureau Zoetermeer is daarom op zoek naar getuigen. Een ieder die informatie heeft over deze auto, de vluchtroute van de daders of anderszins informatie heeft over dit incident wordt verzocht om contact op te nemen met de recherche in Zoetermeer via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant