Afsluiting Delftsestraatweg

Actueel 156 keer gelezen

Pijnacker - Nu de N470 is opengesteld, worden verkeersremmende maatregelen genomen op de N473, beter bekend als de Delftsestraatweg. Om deze werkzaamheden snel en veilig uit te kunnen voeren, sluit de gemeente tijdens de werkzaamheden de Delftsestraatweg af tussen het benzinestation (TinQ) en de Noordeindseweg.

De volledige afsluiting vindt plaats van 1 tot en met 13 september 2008 tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Tussen 19.00 en 07.00 uur is één rijstrook beschikbaar. Het verkeer krijgt dan te maken met een tijdelijk stoplicht.

Fietsers en vrachtverkeer

Fietsers volgen in deze periode een omleiding over het fietspad aan de zuidkant van de Pijnackerse Vaart. Om overlast in bestaande woongebieden in Delfgauw te voorkomen, gaan de Schimmelpenninck van der Oyeweg en de Noordeindseweg deze periode dicht voor vrachtverkeer. Ook chauffeurs moeten omrijden.

Omleidingsroute

Alle motorvoertuigen uit de richting Delft volgen een omleiding via de A13 en de N470 naar Pijnacker. Vanuit Pijnacker worden alle motorvoertuigen over de N470-A13 en Delft naar Delfgauw verwezen.

> Dowload hier de tekening van de omleidingen (PDF 4,34 MB)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant