Onderzoek economische prestaties

Algemeen 335 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De Kamer van Koophandel Den Haag gaat samen werken met de Rabobanken Pijnacker-Nootdorp en 3B Hoek (Lansingerland). Zo willen de partijen onderzoek verrichten naar het economisch presteren en de innovatiekracht binnen de gemeenten.

Dinsdagmiddag werd de overeenkomst getekend voor het onderzoek dat wordt verricht door EIM en de afdeling Kennis en Economisch Onderzoek van Rabobank Nederland. De prestaties van het bedrijfsleven in Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland zullen worden afgezet tegen de landelijke cijfers. Nadat het Westland, Delft en Vlietsreek Zoetermeer aan de beurt zijn geweest voor een onderzoek, kan het proces in de twee betreffende gemeenten worden herhaald.

Daardoor zal er volgens de betrokken partijen een goed beeld ontstaan van de ontwikkelingen op economisch vlak in Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Ook wordt er een groot aantal ondernemers gevraagd om mee te werken aan een onderzoek naar innovatiekracht. Op dinsdag 28 oktober worden de resultaten gepresenteerd in het Witte Paard in Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant