Pijnackerse Wielerdag op 29 augustus

Sport 148 keer gelezen

Pijnacker – Ondanks het overlijden van voorzitter Wil Bossche van het Wielercomité gaat de Pijnackerse Wielerdag op zaterdag 29 augustus door.

Bert Bos, Ron Meijndert en Marco Bukman zijn bezig om de organisatie goed op poten te zetten, ondanks het gemis van twee collega’s. Eerder dit jaar overleed voorzitter Bart Dekker en vorige week gebeurde hetzelfde met zijn opvolger Wil Bossche die overigens al enkele jaren deel uitmaakte van het comité.

Bart en Wil zouden niets anders gewild hebben dan dat de Ronde van Pijnacker gewoon doorgang vindt. Bert, Marco en Ron hebben dinsdagavond nog een vergadering gehad over het evenement. Ze zeiden dat ze na het overlijden van Wil Bossche alle drie veel steunbetuigingen hebben gekregen en dat er ook veel hulp is aangeboden.

Ze zeggen dat er op dit moment voldoende vrijwilligers zijn voor de opbouw van het parcours en alles wat er gedurende de Wielerdag moet gebeuren. Ook het budget voor de wielerdag is rond.

Daar is vooral Wil Bossche de afgelopen maanden mee bezig geweest, aldus Bert Bos, de nieuwe voorzitter van het wielercomité die zelfs van vakantie uit Kroatië terugkeerde om dinsdag 11 augustus bij de begrafenis van Wil Bossche aanwezig te kunnen zijn.

In de Telstar van vandaag een uitgebreide terugblik op het leven van deze zeer markante Pijnackernaar, die op allerlei terreinen actief was, vooral als speaker bij allerlei grote sportevenementen in Pijnacker-Nootdorp. Ook de 12 inch race moet op zoek naar een nieuwe speaker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant