Zaterdag 21 juni: Schoolkorfbaltoernooi

Sport 27 keer gelezen

Pijnacker - Dit jaar wordt voor de 39e keer het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor de basisscholen in Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 21 juni en is dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Rabobank Nootdorp-Pijnacker.

Aan het toernooi wordt deelgenomen door veertien scholen met in totaal 88 teams. De meeste teams spelen drie of vier wedstrijden in de poules. Daarna worden halve finale en/of finalewedstrijden gespeeld. De groepen drie, vier en vijf spelen 's morgens vanaf 09.15 uur waarna de prijsuitreiking rond 12.45 uur is. De groepen zes, zeven en acht spelen 's middags vanaf 13.30 uur en de prijsuitreiking is daar rond 16.30 uur. De wedstrijden vinden plaats op de korfbalvelden van Avanti aan de Sportlaan in Pijnacker.

Op dezelfde dag wordt er bij sportcentrum De Viergang het Beachtoernooi georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op het parkeerterrein naast De Viergang en het Avanti-complex. Fietsen kunnen geplaatst worden bij het Avanti-clubhuis. Auto's moeten beneden aan de Sportlaan geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de voetbalvelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant