Boeken Politie Haaglanden nu ook online

Regio 56 keer gelezen

Haaglanden - Vanaf maandaag zijn de websites www.csihaaglanden.nl en www.24-7politiehaaglanden.nl online. Op deze sites krijgen bezoekers door middel van slideshows en echte (moord-)zaken uit de regio Haaglanden een kijkje in de keuken van Politie Haaglanden. De site is gebaseerd op de boeken 'CSI Haaglanden' en '24/7' die het korps het afgelopen jaar uitbracht. 24/7 bevat tien reportages die samen een realistisch beeld geven over het werk van Politie Haaglanden.

24 uur per dag, 7 dagen per week. Geen mooischrijverij, maar gewoon zoals het is. CSI Haaglanden biedt een unieke kijk in de keuken van de forensisch technische opsporingsmethoden die Politie Nederland rijk is. Gebruik makend van echte zaken uit de Haaglandse politiepraktijk leggen de schrijvers op een boeiende en toegankelijke manier uit hoe diverse technieken in de praktijk toegepast worden.

Omdat de boeken in de regionale boekhandels gretig aftrek vonden, maar buiten de regio Haaglanden niet te koop zijn, brengt het korps de boeken nu ook in een online versie uit.

De bezoekers van de website 24-7 kunnen weliswaar niet de volledige reportages uit het boek lezen, maar via zogenoemde slideshows met de mooiste foto's uit het boek wèl een indruk krijgen van het boek én het politiewerk in de Haagse regio.

Op de site van het CSI-boek vormen de (moord-)zaken de rode draad, in tegenstelling tot het boek waarin de onderzoekstechnieken leidend waren. Vanuit iedere (moord-)zaak kan men verder doorklikken naar de bijbehorende technieken. Vanzelfsprekend kunnen bezoekers via de websites ook de originele versies van beide boeken bestellen.

> Ook nieuw: boevenvangen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant