Kerstboom voor Pijnackerse knutsel oma

Actueel 56 keer gelezen

Pijnacker - In de afgelopen weken kon bij Intratuin Pijnacker een wenskaart worden ingevuld waarmee iemand in het zonnetje gezet kon worden. Die persoon of instantie, die een steuntje in de rug verdient, wordt verrast met een totaal gedecoreerde kerstboom die beschikbaar wordt gesteld door Intratuin.

Inmiddels zijn bij Intratuin Pijnacker uit de honderden inzendingen een drietal gelukkigen geselecteerd. Dit was geen eenvoudige opdracht omdat de wenskaarten vaak uit emotionele verhalen bestonden.

Eén van de gelukkigen is de Mappa Mondo huis in Rijswijk. Dit is een huis voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Alle kinderen en natuurlijk de leiding waren dolgelukkig met de boom.

De tweede winnares was mevrouw Henny van Dijk uit Pijnacker. Ook wel knutsel oma genoemd. Mevrouw van Dijk heeft de kerstboom mogen ontvangen omdat ze zeer veel vrijwilligerswerk doet. De derde winnares was Mevrouw Kleyn uit Zoetermeer, wie bijna 100 jaar is.

Alle winnaars hebben afgelopen donderdag de kerstboom in ontvangst genomen. Intratuin heeft in ruil daarvoor veel blije en enthousiaste reacties in ontvangst mogen nemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant