Financiële steun voor ADO Den Haag

Sport 33 keer gelezen

Regio - ADO Den Haag heeft overeenstemming bereikt met een particuliere investeerder over de verkrijging van een financiële injectie voor de komende periode. Deze tijd wordt gebruikt om een oplossing te vinden voor de financiële situatie van de club, zowel voor het huidige seizoen als voor de toekomst.

De financiële injectie zal mede worden gebruikt om aan de lopende verplichtingen vanaf 1 december 2007 te voldoen. In dit kader zullen alle openstaande aan ADO Den Haag gerichte facturen, die zijn gedateerd voor 1 december 2007, in ieder geval tot 1 februari 2008 onbetaald blijven. De betreffende crediteuren worden in dit kader per brief geïnformeerd en verzocht om coulance.

De komende periode wordt gebruikt om de problematiek in kaart te brengen en de financiële huishouding op korte en lange termijn gezond te maken. Daarbij worden onder meer plannen ontwikkeld om de verwachte tekorten in de exploitatie van het huidige seizoen op te kunnen vangen.

Een analyse van de financiële positie op korte termijn in opdracht van de directie en Raad van Commissarissen van ADO Den Haag maakte onlangs duidelijk dat er de komende weken een liquiditeitstekort zou ontstaan en het seizoen 2007/2008 zal worden afgesloten met een aanzienlijk verlies.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant