Politie zoekt getuigen van mishandeling

Regio 29 keer gelezen

Zoetermeer – De politie zoekt getuigen van de mishandeling van een moeder en dochter (37 en 16 jaar) op de Voorweg in Zoetermeer.

De twee vrouwen fietsten vrijdagmiddag 14 december om 15.15 uur op de Voorweg toen een automobilist (19) achter hen agressief reed. De dochter stak haar hand op, waarop de auto hen inhaalde en een stukje verderop stopte. De bestuurder stapte uit de auto en mishandelde de moeder.

De vrouw werd in haar buik geschopt, op haar wang geslagen en op de grond geduwd. Een surveillerende motoragent werd gewaarschuwd door een getuige. Hij kon de automobilist aanhouden. De man is verhoord, maar ontkent alles. Zijn medepassagier ondersteunt zijn verklaring.

De politie zoekt daarom getuigen van de mishandeling. Ook wil de politie graag in contact komen met de getuige die de motoragent waarschuwde. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van Politiebureau Wegstapelplein via 0900 - 8844. Anoniem kan uiteraard ook, via M: 0800 - 7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant