Alcoholcontroles in de regio

Regio 3 keer gelezen

Rijswijk – Tijdens de landelijke alcoholcontrole controleerde de politie vrijdagavond op twee locaties in Rijswijk.

Op de Diepenhorstlaan en de Prinses Beatrixlaan werden in totaal 469 bestuurders gecontroleerd. Tien bestuurders bleken onder invloed van alcohol en kregen een proces-verbaal en rijverbod.

Controles

Op meerdere locaties in Den Haag werden vrijdag alcoholcontroles gehouden in het kader van een grote landelijke actie. In totaal werden meer dan 1300 bestuurders gecontroleerd. In 28 gevallen bleek dat er meer was gedronken dan wettelijk is toegestaan.

Een bestuurder was onder invloed van drugs en vier beginnend bestuurders gingen in de fout. Een beginnend bestuurder maakte het wel erg bont, hij bleek bijna meer dan tien keer de toegestane hoeveelheid te hebben gedronken; 825 ugl in plaats van 88 ugl. Alle bestuurders kregen een proces-verbaal en een rijverbod.

Ook werden op meerdere locaties in het Westland bestuurders gecontroleerd. Op de Galgeweg en de Kruisbroekweg in Naaldwijk en de Emmastraat in Monster moesten in totaal 390 bestuurders blazen. Twee bestuurders bleken onder invloed van alcohol en een onder invloed van drugs. Zij kregen een proces-verbaal en rijverbod

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant