Vier gewonden bij aanrijding afslag A4

Regio 11 keer gelezen

Rijswijk – Vier personen zijn zaterdagavond 15 december om 18.20 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Rotterdamseweg.

De aanrijding ontstond toen een 56-jarige automobilist uit Wateringen het rode verkeerslicht negeerde. De automobilist kwam vanaf de A4 en wilde linksaf de Rotterdamseweg oprijden. Hij zag daarbij het rode verkeerslicht over het hoofd en reed de kruising op. Daar reed op dat moment een 22-jarige Hagenaar die de auto van de Wateringer te laat zag en tegen de auto botste.

Door de klap van de aanrijding brak de Hagenaar zijn rechtervoet. Hij werd vervoerd naar het Westeinde ziekenhuis. In de andere auto raakten twee vrouwen (53 en 63 jaar) die achterin zaten bekneld. Beide vrouwen moesten door de brandweer bevrijd worden. Bij deze actie raakte een ambulanceverpleegkundige gewond aan zijn hoofd. Hij moest een hoofdwond laten hechten.

De beide vrouwen werden vervoerd naar het ziekenhuis. De 53-jarige werd opgenomen op de intensive care van het Leyenburgziekenhuis omdat zij meerdere breuken had, de 63-jarige werd met onbekend letsel ter observatie in het Westeinde ziekenhuis opgenomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant