Kerstactie Telstar-Online en TelstarTV

za 15 dec 2007, 22:11 Algemeen 10 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het zal u niet ontgaan zijn. We naderen Kerstmis en de lichtjes worden ontstoken. In de straten stralen je van lieverlee versierde boompjes, hertjes en sterren tegemoet.

Deze foto werd ingezonden door iemand die de Seringenlaan in Pijnacker passeerde. “De bewoners hebben een prachtige boom met lichtjes in de gezamenlijke tuin geplaatst”, schreef de tipgever. Dat komt mooi uit, want de redactie is op zoek naar foto’s van kerstversieringen in de gemeente.

Stuur je digitale foto naar de redactie en deel de pracht en praal met de lezers van Telstar-Online! Tevens verschijnt het kiekje ook tijdens een special op TelstarTV (De kabelkrant voor Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude leede). Stuur je foto in naar het volgende e-mail adres: martijn@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. Kerstlichtjes.

Kerstwens

Tevens is er de mogelijkheid om een kerstwens te tonen op TelstarTV. Vanaf 24 december zijn deze wensen te zien op de kabelkrant. Stuur je wens naar martijn@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. Kerstwens TV.

› Kerstgevoel aan de Weigelialaan

Uit de krant