Oliveo blijft derdeklasser

Sport 84 keer gelezen

Naaldwijk - Oliveo is zondag, op neutraal terrein bij VV Naaldwijk, in het veld gekomen voor een beslissingswedstrijd tegen RAVA Houtwijk.

Inzet van deze wedstrijd was de vraag of Oliveo, door te winnen, zich zou handhaven in de derde klas of dat RAVA, in het geval deze ploeg tot winst zou komen, van de vierde naar de derde klas zou promoveren. Oliveo kwam in de tweede helft, door een kopbal van Erwin van Tuijl, aan de leiding, maar RAVA zag kans om op gelijke hoogte te komen.

Vooral voor de rust had Oliveo veel scoringskansen, deze werden echter niet benut waardoor het buitengewoon spannend werd, met een verlenging van tweemaal vijftien minuten tot gevolg. Scheidsrechter Oosterveer moest zich in de verlenging al snel geblesseerd laten vervangen. In het tweede deel van verlenging scoorde Van Tuyl andermaal met een kopbal (2-1). RAVA drong nadien nog wel aan, maar toen John Ruigrok Oliveo’s derde doelpunt scoorde was de zege en het behoud in de derde klas voor Oliveo een feit. Proficiat!