Onbekende overleden man gevonden

Regio 45 keer gelezen

’s-Gravenzande – In het Staelduinse Bos in ’s-Gravenzande troffen wandelaars zondag 9 december in de middag het stoffelijk overschot aan van een man. De politie gaat ervan uit dat de man door zelfdoding om het leven is gekomen. Tot op heden is de identiteit van de man onbekend.

Het signalement van de man luidt als volgt:

De leeftijd is vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar, de man was gekleed in een kaki-beige kleurige jas met een bontkraag (merk Wool Rich/John Rich en Bros), bruine ribbroek (merk burberry), beige suede schoenen, riem (merk Retro), wit t-shirt (merk Royalty xl) met aan de achterzijde de tekst Commanders sideloaders in de kleur rood, op de voorzijde stond de tekst Northern Sideloaders LTD. Verder droeg de man een zwarte coltrui van het merk Paul Smith en een witte boxershort met groen blauwe strepen van het merk Maison de Bonneterie. De man had drie pakjes sigaretten bij zich van het merk Benson en Hedges.

De politie is op zoek naar mensen die deze man kennen of deze man gezien hebben. Heeft u informatie over deze man belt u dan met de politie van bureau Westland via 0900-8844. Liever Anoniem, 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant