Laat Provinciale Staten uw mening horen

Gemeente 28 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Begin volgend jaar besluiten Provinciale Staten over de herziening van het streekplan West waar ook Pijnacker-Nootdorp onder valt. In het concept streekplan dat er nu ligt, wordt voor Pijnacker-Nootdorp voorgesteld verouderd glastuinbouwgebied in Klapwijk-Noord te vervangen door woningbouw. Een ander voorstel is Sportcomplex de Groene Wijdte uit te breiden op aangrenzend weiland.

Ter voorbereiding op de besluitvorming gaan Provinciale Staten op 12 december onder meer het gebied in Nootdorp bekijken. Ze willen dan ook spreken met inwoners en betrokkenen van gemeenten die onder deze streekplanherziening vallen.

Heeft u een mening over de voorgestelde wijzigingen? Laat het de Statenleden weten. U bent van harte welkom van 10.45-12.15 uur in De Westlandse Druif, Vlotlaan 535 in Monster, waar de individuele Statenleden graag met de inwoners van de betrokken gemeenten van gedachten wisselen.

Hoe kunt u zich opgeven?

U kunt zich aanmelden via statengriffie@pzh.nl. Ook kunt u zich telefonisch opgeven via nummer 070 - 441 81 36. Aanmelden kan tot 7 december.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant