Dames 1 kampioen, Heren 1 stelt teleur

Sport 55 keer gelezen

Pijnacker - Op de HCP konden afgelopen zondag twee ploegen kampioen worden Heren 2 en Dames 1. Heren 2 moest echter het derde kampioensfeest op rij een week uitstellen aangezien de achtervolgers van Ommoord de halve selectie van het eerste mee hadden genomen en zo een attractieve wedstrijd met 3-5 wonnen.

Dames 1 echter deed wat het moest doen tegen Victoria uit Rotterdam en won dan ook met goed en mooi hockey met 5-1. Na vorig jaar ook al kampioen te zijn geworden zal Dames 1 volgend jaar in de reserve derde klasse mogen uitkomen.

Heren 1 mocht thuis aantreden tegen Woerden. De eerste helft leek er een te worden waar beide ploegen elkaar weinig toegaven en er ook weinig kansen kwamen. Woerden kreeg echter in het eindsignaal een strafcorner die nog uitgespeeld moest worden en door slordig wegwerken wist Woerden alsnog te scoren. De tweede helft was het spel aan Pijnacker zijde af en toe weinig overtuigend en wilde het maar niet lukken om gelijk te komen. Waar in de eerste helft door de arbitrage verzuimd werd om na natrappen van Woerden rood te geven kreeg Woerden in de eindfase na twee gele kaarten wel rood. De overtal situatie wist Pijnacker echter niet te benutten. Middenvelder Dirk Hogerzeil kreeg nog een honderd procent scoringskans maar die ging net naast. De afronding en het te weinig benutten van de strafcorners is bij Pijnacker al het hele jaar een probleem en zo stond Pijnacker na afloop weer met lege handen.

Na afloop werd het nog wel erg gezellig tijdens het kampioensfeest van Dames 1 met DJ Wout en DJ Underflow. Dat belooft wat voor het Dikke Vette Courgette Toernooi op 6 juli.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant