Heren Oliveo Handbal in finale

Sport 59 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdagavond 16 mei boekte het team Heren 1 een overwinning op tegenstander Savosa uit Barendrecht. Beide teams schotelden het publiek een spannende en enerverende wedstrijd voor, waarin van alles gebeurde.

Van hoogstaand spel was geen sprake. Hoewel het tijdens de wedstrijd niet regende, waren de omstandigheden zodanig dat beide teams veel moeite hadden om acties te maken. Uiteindelijk won de ploeg die de meeste tijd aan de goede kant van de score zat met 21-19 en Oliveo is hiermee door naar de finale.

Ook de Herenjunioren zijn door naar de finale van de Ruud Adema Bokaal. Tegenstander M.O.K. uit Dordrecht kwam niet opdagen, waardoor er een reglementaire overwinning geboekt werd. Beide finales worden op zondag 8 juni gespeeld.

Verder werd dit weekend gewoon competitiehandbal gespeeld. H1 van Oliveo speelde in Zoetermeer tegen Gemini 1. Zonder wissels had de ploeg vooral in de eerste helft veel problemen met de tegenstander. De spelers hadden de wedstrijd van de avond ervoor waarschijnlijk nog in de benen. Met een 35-30 nederlaag werd de ploeg weer terug naar Pijnacker gestuurd.

Tegelijk speelden de Junioren met gelegenheidscoach Wart Luscuere met slechts één wissel een heel goede wedstrijd tegen Hellas 2 in Den Haag. Voor de kampioenen stond er weinig meer op het spel, dus er werd ontspannen gespeeld. De sportieve strijd eindigde met een winst van 25-40 voor Oliveo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant