Win vrijkaartjes voor Circus Althoff

Algemeen 95 keer gelezen

Pijnacker - Circus Althoff slaat van 21 tot en met 25 mei de tenten op aan het Bottgerwater in Ypenburg. Telstar Online geeft maar liefst 150 vrijkaarten weg!

Althoff brengt in 2008 een splinternieuwe voorstelling. Een vernieuwende interpretatie van theater, revue en circus. Dit alles biedt een fantastische mogelijkheid om een van de oudste soorten van entertainment tijdens een middag vermaak te ervaren. Het circus bracht eerder de succesvolle productie “Feelings en Olé” die het publiek ruim twee uur boeide. Dit uitzonderlijke spektakel krijgt nu een vervolg onder de naam “West and Wild”. U kunt onder andere gaan genieten van vrijheidsdressuur, werelds beste dompteur, de beroemde ‘lasso en messen’ familie Faltiny een stel waaghalzen op motoren en nog veel meer. Aan het einde staat het zogeheten “Rad des doods” op het programma. Een act waarbij artiesten hun leven wagen. Spannend dus. En u kunt er bij zijn! Mail naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres naar martijn@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. Circus Actie.

Telstar geeft 150 kaarten weg voor vier shows. Op donderdag 22 mei om 16.30 en 19.30 uur en vrijdag 23 mei om 12.45 en 19.30 uur. Winnaars krijgen uiterlijk voor donderdag bericht. De kaartjes (Max. 4 per persoon) kunt u dan ophalen aan de balie van Telstar Uitgeverij aan de Boezemweg 21.

Archiefbeelden YouTube:

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant