Weer overwinning voor Handbaldames

Sport 125 keer gelezen

Pijnacker - Dames 1 van Oliveo Handbal speelde zondagmiddag 4 mei een goede wedstrijd tegen het laagst in de ranglijst genoteerde Helius. Het leek een moeizame wedstrijd te worden, maar het eindigde in een goede overwinning voor Oliveo.

De eerste helft van de wedstrijd verliep traag. Er werd niet genoeg druk uitgeoefend op de tegenstander en er werden veel te weinig kansen benut. De rust kwam met een stand van 11-11.

De tweede helft begon goed. Oliveo kwam al direct met twee punten voor te staan en bleef verder uitlopen. Er werd ook meer als een team gespeeld. Vooral door middel van een snelle middenbal kon er makkelijk gescoord worden. Met name invalster en A-speelster Linda Breed bleek op dreef; ze scoorde het ene na het andere doelpunt. De stand is uiteindelijk 18-24 geworden in het voordeel van Oliveo.

De resterende twee wedstrijden moeten gewonnen worden om een kampioenswedstrijd te mogen spelen tegen rivaal HVOS.