H.C. Pijnacker te sterk voor Krimpen

Sport 143 keer gelezen

Pijnacker - De hockeyheren van Pijnacker begonnen aardig gefrustreerd te raken de afgelopen weken. Goed spel resulteerde niet altijd in het gewenste resultaat.

Tegen hekkensluiter Krimpen moest het dan toch echt gebeuren. Vanaf het begin was het duidelijk dat de heren van Krimpen een maatje te klein waren en binnen twintig minuten stond Pijnacker dan ook met 3-0 voor. Tweemaal wist Marco van der Heijden te scoren met een strak ingeslagen strafcorner en Adam van der Puil scoorde met een sterke solo actie. Krimpen had de eerste helft weinig in te brengen, ondanks dat Pijnacker ook niet het allerbeste spel liet zien. Krimpen speelde op de counter en kon zo na rust al vrij snel scoren.

Ook de tweede helft was Pijnacker sterker, maar een sterk uitgedunde selectie en het warme weer leek het hockeyvermogen van Pijnacker geen goed te doen. Pijnacker kreeg nog enkele strafcorners die niet benut werden en uiteindelijk was het debutant Jelmer Karper die tien minuten voor tijd voor de 4-1 eindstand zorgde. Junior van de Week Hugo Mann was blij dat zijn helden gewonnen hadden en staat dan ook trots met Man van de Wedstrijd Gert-Jan Ottjes op de foto. Zijn shirt werd gesponsord door ABN-AMRO Bank en Foto Patrick.