Oorty Foorty Party wederom succes

Actueel 111 keer gelezen

Pijnacker - Het lijkt een jaarlijkse traditie te worden, in navolging van vorig jaar werd er afgelopen zaterdag weer een Oorty Foorty Party georganiseerd in OJC De Trucker.

Overdag waren er in de boven- en benedenzaal de meest uiteenlopende kunstvormen te bezichtigen; er waren workshops, enkele jonge kunstenaars (waaronder Jimdus en Wietske de Vries) exposeerden, vj’s lieten kunstzinnige filmpjes zien, er was een levend standbeeld, jamsessies en een persoon die kinderen kwam schminken. De middag werd besloten met een verrassend vermakelijk optreden van de gelegenheidsformatie The Gifted Class, bestaande uit bandleden van Tripper, Illements en vrienden die (getooid met de meest belachelijke pruiken en aanplaksnorren) een half uurtje erg leuke Nederlandstalige liedjes vertolkten.

In de late uurtjes deden deze heren het nog eens dunnetjes over. Waarna een andere gelegenheidsformatie, The Ron Schenkeveld Explosion, met daarin Sidekickbob gitarist Arno, Tripperleden Bas (op de drums) en Reinier (bas), gitaartalent Ray en maarliefst drie ‘vocalisten’ Marcel (Old Cocks), Roald en de talentvolle zangeres Daanie (wat een performance had deze jongedame) het publiek trakteerde op een set bestaand uit oude en nieuwe nummers van Bowie tot The Automatic en van Nick Cave tot The Sounds. Ook de Nederlandse artiesten als Frank Boeijen, de Raggende Mannen en Herman Brood werden niet vergeten. Hoogtepunt van dit optreden was het door Roald Blijleven geschreven lied ‘Ron Schenkeveld’, een amoureus liedje over de geluidsman van de Trucker. Naar alle waarschijnlijkheid is er volgend jaar weer een Oorty Foorty Party.

› Klik hier voor de foto's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant