The M Factor

Actueel 378 keer gelezen

Delfgauw – De kattenopvang in Delfgauw zet elke twee weken een kat in de spotlights om te kijken welke kat nu de M factor heeft, oftewel de MIAUW factor!

Het uiteindelijke doel is natuurlijk om voor alle katten die in de opvang verblijven een leuk, nieuw baasje te vinden, want de katten zitten uiteraard niet vrijwillig in het opvanghuis.

Mongoo

De Kattenbescherming zoekt een thuis voor Mongoo. Mongoo is een gevonden kater van een geschatte vijf jaar. Mongoo is een gezonde iets te kleine kater. Mongoo werd verwaarloosd, vol met klitten in zijn vacht gevonden waardoor wij hem van zijn vacht moesten ontdoen, nu kan zijn vacht, zonder klitten, weer terug groeien. Mongoo heeft een rustig, aanhankelijk en lief karakter. Hij vraagt aandacht door je aan te kijken of zachtjes te miauwen. Mongoo vindt het heerlijk om veel geaaid te worden, op schoot te liggen en dicht bij je te zijn.

Deze kater kan goed overweg met andere katten en ook honden en kinderen zijn geen probleem. Wel is het belangrijk dat Mongoo dagelijks even geborsteld wordt zodat zijn vacht klit vrij blijft. Mongoo is gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid, nagekeken door de dierenarts en in het bezit van een inentingsboekje / paspoortje, daarom vragen we 65 euro onkosten vergoeding. Heeft u wel oren naar "Mongoo", bel dan voor een afspraak naar Karin Wiegman van Kattenbescherming Nederland via tel: 06-539 726 89 of stuur een e-mail naar: miauw@kattenbescherming.nl. Wilt u de Kattenbescherming helpen of financieel steunen? Kijk dan op de website: www.kattenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant