Dringen op Cool Sintfeest in SilverDome

Actueel 35 keer gelezen

Zoetermeer - Het was zondag dringen geblazen bij het Coole Sinterklaasfeest in de SilverDome. Maar liefst 6000 aanwezigen, onder wie vele kinderen, wilden dit muzikale feest van de Sint meemaken

.

Afgezien van de Sint waren er namelijk ook optredens van onder andere Ch!pZ, Djumbo en XYP. Allemaal groepen waarvan de jeugd een grote fan is.

Het feest, dat voor de eerste keer in Zoetermeer werd gehouden, was helaas niet tot in de puntjes georganiseerd. Door de drukte kwamen kinderen vlak voor het podium veelvuldig in de verdrukking, omdat vooral ouders zich ook tussen de kinderen gingen plaatsen waardoor de kleintjes totaal geen zicht meer hadden.

Presentator van het geheel, Jochem van Gelder, liet verschillende keren een oproep horen om de ouders er op te attenderen dat de kinderen vrij zicht bij het podium moesten hebben. Jammer genoeg ontaardde dit tot enkele ruzies tussen verschillende ouders.

Buiten deze problemen was het toch wel een 'cool' feest, met natuurlijk halverwege de binnenkomst van Sinterklaas. Jochem van Gelder probeerde de grijsaard op zijn gemak te stellen, want het was toch wel even een 'gekkenhuis' met deze menigte mensen.

De Goedheiligman uit Spanje werd nog getrakteerd op een paar mooie dansen van de Fa Fa International Showdancers en lekkere klanken van het duo Bo & Monica. De Sint zat op zijn stoel te swingen of het zijn lust en zijn leven was.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant